Recente Artikelen

Duits Austin weekend 2017

Austin weekend Duitsland
vrijdag 8 - zondag 10 september 2017 De Duitse A30 / A35 Groep heeft het 2e jaarlijkse evenement voorbereid voor de Austin A30 / A35 Owners Club in Duitsland. Deze keer vind [ ... ]


Duits Austin weekend 2017

Austin weekend Duitsland
vrijdag 8 - zondag 10 september 2017

De Duitse A30 / A35 Groep heeft het 2e jaarlijkse evenement voorbereid voor de Austin A30 / A35 Owners Club in Duitsland. Deze keer vindt het plaats in de Volkswagen Autostadt (Wolfsburg, Duitsland). De VW Autostadt is een groot auto pretpark (www.autostadt.de). Volkswagen organiseert een evenement op dit groote park (meer dan 30 hectare) vlak naast de VW-fabriek met wel 200 klassieke auto's van alle merken en vele andere voertuigen van allerlei merken. Meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar van over de hele wereld bezoeken het prachtige en unieke Autostadt.

De glazen auto torens zijn nog een hoogtepunt van de Autostadt, waar klanten hun gloednieuwe auto van de fabriek kunnen ophalen.

Voor dit 2e jaarlijkse evenement in de Autostadt hebben we een zeer interessante agenda opgezet.

Er kan worden overnacht op een camping in de buurt, een mooi jeugdherberg, een middenklassehotel of een eersteklas hotel aanbieden. Deelnemers kunnen hun keuze maken.

De agenda:

Vr 8 september 2017: 's Middags: aankomst in de Autostadt in Wolfsburg, we hebben speciale parkeerplaats voor alle deelnemers in Austin A30 / A35, u wordt verwelkomt met frisdrank of andere drankjes in de receptie. Om 18.00 uur is er een speciale rondleiding door de Zeithaus in de Autostadt waar de klassieke auto's worden getoond. Hier zal ook een introductie worden gegeven op de agenda van het evenement/ Aansluitend is er een avondmaaltijd in de conferentiezaal Laguna met uitzicht op de Autostadt

Zat 9 september 2017: verzamelen op de aangewezen parkeerplaats waar alle Austin A30 / A35 voor alle bezoekers van de Autostadt te zien zijn. Rond 10.30 uur beginnen aan de rondrit naar de Wolfsburg Castle en andere bezienswaardigheden in de omgeving (totaal ca. 60km), mooi landschap en een uitgelezen kans om mooie foto's te maken, lunch en route met een terugkeer naar Autostadt in de late namiddag met een mogelijkheid voor een wandeling over de Autostadt. Bezoekers van de Autostadt zullen zeer ge├»nteresseerd zijn in onze Austin A30 / A35 omdat ze dit model auto waarschijnlijk nooit eerder gezien hebben. Later wordt een avondmaaltijd geregeld in de Autostadt, hier zijn veel klassieke auto-liefhebbers te ontmoeten.

Zon 10 september 2017: Verzamelen op de aangewezen parkeerplaats waar alle Austin A30 / A35's voor alle bezoekers van de Autostadt worden getoond, andere liefhebbers ontmoeten, de lokale pers ontmoeten ook is er weer gelegenheid om door Autostadt te lopen en de VW-fabriek te zien, vertrek van de deelnemers rond de lunchtijd.

Er is gratis toegang tot de Autostadt voor deelnemers, ook de speciale rondleiding door de Zeithaus is gratis, evenals het gebruik van de voor onze Austin A30 / A35 de aangewezen parkeerplaats. Maaltijden zijn zeer redelijk geprijsd en de overnachtingen moeten door de deelnemers worden betaald.

Al met al, een zeer aantrekkelijk weekend is voor alle leden van onze Austin A30-A35 Eigenarenclub we hopen dat jullie in grote aantallen deelnemen We hadden vorig jaar deelnemers uit Groot-Brittanni├ź, Nederland en Duitsland en we hopen nog meer enthousiastelingen te vinden die graag willen deelnemen.

Voor aanmeldingen en of vragen kunt u zich wenden tot Hartmut Albers. (Email)

*tekst is met zorg vertaald, desondanks kan de tekst fouten bevatten. De Austin A30-A35 Eigenaren Club kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van dit artikel.